Iedereen in Jeans!

Wie nog niet langs ging bij Bel&Bo moet dit zeker eens doen! Elk seizoen lanceren ze acht kwaliteitsvolle collecties tegen een betaalbare prijs en twee capsulecollecties in samenwerking met NINA magazine. Bovenop wordt elk product op een eerlijke en transparante manier geproduceerd. Nog geen redenen genoeg om langs te gaan? Op 17 September lanceerde ze hun nieuwe jeans campagne 'Iedereen in Jeans', waar ik absoluut wou bij zijn. Hun styling afdeling ontwierp 4 nieuwe jeans fits, voor elke vrouw wat wils.
Laura: bootcut fit – regular of high waist 
Emma:
skinny fit – regular of high waist
Olivia :
straight fit – regular of high waist
Louise:
slim fit – regular of high waist

Ik ging alvast langs om mijn favoriete paar te bemachtigen en pastte alle modellen even door. De bootcut en skinny fit met regular waist zaten voor mij persoonlijk het beste MAAR alle modellen zijn ook te verkrijgen in een high waist zoals de meeste mama's onder ons verkiezen. Vier modellen die eindeloos te combineren zijn, gemakkelijk zitten en bovendien betaalbaar zijn. Prijzen schommelen rond de € 29 voor een jeans dus allen naar Bel&Bo!



Naast een uitgebreide collectie kledij vind je bij Bel&Bo schoenen, accessoires, lingerie, bad- en nachtgoed voor de hele familie. Recentelijk lanceerde ze ook een eigen verzorgingslijn.

Veel shop plezier gewenst!
XO Tina

Reacties

Populaire posts