Make-Up Party

Dit weekend hadden we een leuk onderonsje met enkele fantastische dames
die wonderen doen met make-up en haar! Alles in teken van de feestelijke make-up voor de komende periode. Een echte meisjes namiddag bij ons thuis in de kinderkamer omdat we toch allemaal een beetje kinds blijven, enkel ons speelgoed past zich wat aan..
En wat is er nu leuker dan wat girly girl talk terwijl je opgemaakt wordt en je haar gestyled?!Het resultaat was alweer FAN-TAS-TISCH!!


Julie Seghers, een jong getalenteerde MUA uit Aalst gaf ons deze feestelijke make-up look! Veel beter dan de out of bed look die ik meestal rock. En heb je de Smokey Eyes van Severine gezien, echt WOW! Wil je ook eens gemaquilleerd worden voor een feestje door een pro? Contacteer haar dan via Instagram @seghers_julie


Sivy Kerremans, die naast haar fulltime job nog eens lessen volgt voor kapster maakte onze haren op en top feestelijk! Mijn haren werden nonchalant met vlechten opgestoken, dat van Kim werd prachtig gekrult en Severine kreeg een leuke hoofdvlecht! Moet je eens naar een feestje en wil je er anders uitzien dan de rest? Contacteer Sivy dan via instagram @sivy_Omdat Mila een echt meisje meisje is, kon ze het niet laten om af en toe eens te komen piepen of mama er al mooi genoeg uitzag.. Toen ze de lippenstift zag, wou ze deze ook absoluut proberen en samen op de foto was dan ook een MUST! Een echte #GirlGang.

De producten gebruikt zijn allen van Les Couleurs De Noir waar ik al eerder een blogpost over schreef. Een dermatologische lijn die ik dagelijks gebruik en dus ook heel tevreden over ben. Al deze producten zijn verkrijgbaar in de COOP Mooi & Gezond shop te Gent.

Wil je ook stralen met de feestdagen maar mis je het talent om feestelijke make-up aan te brengen? Op 16 december '18 kan je in de COOP Mooi & Gezond shop te Gent nog een workshop volgen van Les Couleurs de Noir. Elke stap wordt zorgvuldig uitgelegd en getoond op een model. Nadien kan je alles zelf uitproberen en helpen ze jou om de perfecte feest look te bekomen! Helemaal gratis in een leuke setting met een drankje en een hapje..

Tijdens de workshop kan je de producten ook nog eens aankopen met korting, geen verplichting.


Interesse? Schrijf je in via COOP Mooi & Gezond via IG/FB
Wat? Workshop Feestelijke Make-up
Merk? Les Couleur De Noir
Wanneer? 16/12 van 16-18u00
Waar? COOP Mooi & Gezond, Kalandeberg 4, 9000 Gent

Come and join us!Make-up brand @lescouleursdenoir
Products from @mooiengezond1

Concept by @severoen

Make-up done by @seghers_julie
Hair done by @Sivy_Reacties

Populaire posts