Première K3 Love Cruise


Op 13 december is het dan eindelijk zover! De nieuwe K3 film 'K3 Love Cruise' draait dan
in de bioscoop! Vandaag werden we uitgenodigd op de voorpremière in Vue Hilversum dat georganiseerd werd door Janine Breukhoven van pretapregnant.com en the-mom.com

Uiteraard volledig in K3 stijl reden we zo een 2uurtjes richting Nederland om samen met een hapje en een drankje de nieuwe film van K3 te bekijken. En als verrassing kwamen Hanne, Klaasje en Marthe ook langs! We mochten met hen persoonlijk op de foto wat voor de mini's natuurlijk fantastisch was! We kregen bij aankomst het nieuwe babyblauwe K3 jurkje met  glitterhart en vanbinnen een regenboog aan kleuren. Mila was zo enthousiast dat ze luidkeels Klaasje riep, terwijl ze voor Hanne stond. Gelukkig vonden ze het grappig en waren ze kei-enthousiast!

De film zelf vond ik ook heel leuk.. Mooie liedjes, veel liefde en de K3'tjes kunnen aardig acteren! De mini's waren super gefascineerd de hele tijd en waren nooit eerder zo stil. Ze gingen samen met K3 mee op cruise, op het schip van kapitein Bas! Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal! Tijdens de boottocht loopt er heel wat mis en als uit de magische ketting van Klaasje dan ook nog een parel-elf met toverkrachten verschijnt, is het hek helemaal van de dam! Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin de parel-elf zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje. Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen. Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor K3 steeds weer in moeilijke maar hele grappige situaties belandt! Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen… Marcel, gespeeld door Jacques Vermeiren is ook aan boord verzeilt geraakt! Mega grappig.. Elvin wordt gespeeld door Sven De Ridder, ook TOP zijn rol in de film.

Zeker de moeite om te gaan bekijken in Kinepolis vanaf 13 december!
Terug veel nieuwe liedjes en we weten wat te kopen voor Nieuwjaar :)

Reacties

Populaire posts