Swiss Clinic Skin Renewal Review

Onlangs ontving ik de Swiss Clinic Skin Renewal Needling & Serum set. De set bestaat uit 3 delen: De Skin roller, de Sanitizing Spray en het Rejuvenating Serum. Verkrijgbaar met 0,2mm of 0,5mm naalden afhankelijk van het probleem dat je wil behandelen. De naaldlengtegids kan je helpen de juiste lengte te vinden.

Aangezien de eerste tekenen van veroudering de kop beginnen op te steken ben ik dan ook super enthousiast dat ik deze mocht testen. Hier en daar krijg ik al een fijn rimpeltje vooral aan mijn ogen en voorhoofd, wakker lig ik hier nu niet van maar als ik het kan verhelpen zal ik het zeker doen. Dus was ik ook super benieuwd naar het resultaat dat ik hiermee direct aan de slag ging!

In Beauty & Make-up ben ik nooit sterk geweest, ik doe mijn best maar eigenlijk doe ik ook gewoon maar wat.. Gelukkig heb ik enkele vriendinnen die hierin gespecialiseerd zijn en graag hun tips en tricks delen met mij. Dit heeft mij al massa's geholpen! Hoe ouder ik word, hoe meer ik geïnteresseerd geraak in Beauty & Make-up omdat je het gewoon ook meer nodig hebt en dat je beseft dat je zorg moet dragen voor je huid!

Toen ik de set net ontvangen had dacht ik: Wat moet ik hier nu mee?
Maar eigenlijk is het super simpel:

1. Start met je gezicht grondig te reinigen!

2. Desinfecteer je Skin roller altijd voor gebruik met de Sanitizing spray die speciaal ontworpen is om zowel je huid als de roller te reinigen. De spray bevat zowel aloë vera als vitamine E en heeft een frisse citroengeur.


3. Rol met de Skin Roller over je huid 3-5 minuten
 horizontaal, verticaal en diagonaal.


4. Breng onmiddellijk het Rejuvenating serum aan
op de huid en voila klaar!

Herhaal de behandeling dagelijks gedurende 5 tot 7 dagen. Laat de huid rusten gedurende dezelfde periode voordat je de behandeling weer opstart.


Doet dit geen pijn zullen jullie nu wel denken?

Met 540 micro naalden over je gezicht rollen...  Pijn doet het niet, het voelt alsof je met licht schuurpapier over je gezicht zou wrijven. Je voelt het na 3min wel wat prikken maar van zodra ik het serum aanbreng voelt mijn huid terug rustig en zacht aan. Druk nooit te hard, maar ook niet te zacht. Je moet de prikjes wel voelen om het beste effect te hebben en doe het altijd s'avonds, dan kan je huid de hele nacht herstellen.Wat voor zin heeft rollen?

De naaldjes zijn slechts 0,2mm of 0,55mm kort die microscopische gaatjes prikken door de hoornlaag heen waarbij het serum beter opgenomen wordt in de huid. Na 8 uur sluiten de gaatjes weer vanzelf maar door de 'beschadiging' krijgt de huid een prikkel om collageen aan te maken en zo de vorming van een nieuwe gezonde huid stimuleert. Het serum zou fijne lijntjes, rimpels en littekens moeten verminderen, de huid verzachten, de bloedcirculatie stimuleren, de elasticiteit verbeteren en vergrote poriën verminderen. Een hele boterham dat mijn huidverouderingsproces zou moeten vertragen dus! Alvast het proberen waard..

Getest en goedgekeurd

Het Rejuvenating Serum bevat 30 ml dat kleur- en geurloos is, zuinig en hygiënisch in gebruik. Hydrateert goed en trekt snel in de huid. Het serum is absoluut niet vettig, je huid voelt onmiddellijk zacht aan en ik heb de dag nadien wel degelijk het gevoel dat het mijn huid egaler en 'sterker' maakt. Resultaat is nu nog moeilijk vast te leggen aangezien ik nog maar 7 dagen bezig ben maar ik blijf deze alvast nog enkele maanden uit proberen tot het effect op lange termijn zichtbaar wordt (hoop ik, de rimpel op mijn voorhoofd zou wel weg mogen :)) ! In het begin is het een beetje raar om met naalden over je huid de rollen, maar nu is het een soort van ritueel geworden en doet het mij wel goed om s'avonds even de tijd te nemen om mijn huid te verzorgen. Je hebt het gevoel dat het eindelijk iets uitmaakt wat je aan het doen bent, anders smeer je maar en heb je totaal geen idee of het wel het gewenste resultaat gaat geven over zoveel jaren..

So my overall conclusion: Het werkt!
Na 7 dg achter elkaar te gebruiken vind ik dat de rimpel op mijn voorhoofd al minder zichtbaar is of op z'n minst lijkt het toch zo en vooral dat mijn huid egaler is. Minder last van roodheid en mijn huid voelt precies ook steviger aan. Ik beloof jullie geen wonderen, maar ik merk echt wel een verschil! Ik ben ook nog maar een week bezig, dus ik denk op lange termijn dat het echt wel je huid jonger houdt..

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar dit product?
Swiss Clinic is verkrijgbaar via hun website en kost € 96 voor de hele set.

Laat mij gerust weten of jullie tevreden zijn over het product!

Veel 'rolplezier' dames!
XOXO Tina

Reacties

Populaire posts