Shopping QueensHet tweede seizoen van Shopping Queens is deze week eindelijk van start gegaan. YIHAA!!
De reden waarom ik zo excited ben is omdat ik dit jaar zelf deelgenomen heb. SPANNEND!

Voor wie het 'Vijf' programma met Jani Kazaltis nog niet kent:
In Shopping Queens gaan 4 vrouwen de strijd met elkaar aan om kans te maken op de titel van 'Shopping Queen'. De opdracht: scoor voor een speciale gelegenheid een bijpassende outfit. Hiervoor krijgt iedereen hetzelfde bugdet. Topstylist Jani geeft - zoals steeds - zijn ongezouten mening over de geshopte outfit.

De opnames waren reeds ergens in maart, toen het nog lekker fris was en ik bovenop nog eens ziek was #LUCKYME. Niet tegenstaande het koude weer en mijn ziektekiemen was het zeker de moeite waard om deel te nemen. Bij het maken van het programma komt toch heel wat meer kijken dan ik zelf verwacht had en wat ik ook leerde is dat geduld een mooie deugd is. Om allerlei technische reden moet je bij opnames veel wachten. Ik had het geluk te strijden met 3 andere toffe dames die het wachten wat aangenamer maakte en ik ontmoette Jani eindelijk in levende lijve. Een TOPERVARING dus twijfel zeker niet om jullie in te schrijven voor een nieuw seizoen.

Net zoals jullie heb ik het resultaat nog niet gezien en dat blijft toch nog een beetje 'angstig' afwachten. Langs de ene kant heb ik er het volste vertrouwen in, maar door het vele 'knip en plakwerk' kan je op tv wel eens helemaal anders overkomen dan dat je in werkelijheid bent. Ze zeggen toch altijd zelfkennis is het begin van alle wijsheid. Wel, ik weet dat ik soms nogal 'rare' dingen kan zeggen dus het kan alle kanten opgaan. Graag wil ik daarom na de uitzending jullie ongezouten mening horen, ik kijk er naar uit!

Met een beperkt budget en een tijdspanne van drie uur ging ik dus shoppen in de binnenstad van Leuven om me te restylen volgens het thema. Een prachtige stad en leuke winkels, maar ik was er nog nooit geweest. Het was voor mij dus moeilijk om direct de juiste winkels te vinden. Meer mag ik jammer genoeg nog niet verklappen. Wel kan ik zeggen dat ik - naar mijn mening - een TOPOUTFIT scoorde bij LIV Multibrandstore. De reden waarom ik zeker en vast nog eens terug ga naar Leuven om te shoppen. Instant verliefdheid bij het zien van hun etalage met één voor één prachtige stuks. Onmiddellijk wist ik dat het hier zou gaan gebeuren. Maar paste de outfit binnen mijn budget? Win ik het kroontje met deze look?

Zijn jullie benieuwd hoe ik het er vanaf bracht? Kijk dan zeker van dinsdag 1 tot en met vrijdag 4 mei naar Shopping Queens om 20u35 op VIJF. (vrijdag 4 mei Is mijn aflevering)
Reacties

Populaire posts