Naturel Make-up in 4 stappen

Als je het weerbericht mag geloven geven ze deze week prachtig lenteweer! Niets leuker dan het zonnetje voelen schijnen op je huid en te kunnen stralen met een mooie egale teint die je bovenop beschermt tegen de zon! Hoe creeër je nu deze natuurlijke frisse look in 4 simpele stappen?

Stap 1: CC Crème
Start altijd met een dagcrème aan te brengen zodat je huid voldoende gehydradeerd is.
Breng de CC crème aan op je gehydradeerde huid in kleine cirkelvormige bewegingen met een foundation borstel of sponsje. Ikzelf doe dit steeds met mijn vingers.. #OEPS kan dus ook! 'S Ochtends heb ik nooit veel tijd dus moet het snel gaan. Vaak heb ik last van eczema waardoor het soms lastig is om veel make-up te gebruiken (lees: gevoelige huid). Deze helpt niet alleen mijn huid te egaliseren en matifiëren maar laat mijn huid ook ademen. Doorheen de dag voel je hem niet eens zitten. Daarnaast bevat hij ook beschermingsfactor 15 wat ik een groot pluspunt vind. Ik durf dit nogal eens vergeten om mezelf te beschermen tegen de zon, met deze foundation hoef ik mij helemaal geen zorgen te maken. WIN WIN!

Stap 2: Pinceau D'Eclat - Highlighting Corrector

Vervolgens gaan we de vervelende puistjes en donkere wallen wegwerken die we allemaal wel eens hebben. De Pinceau D'Eclat werkt dus voornamenlijk als concealer maar doet ook je teint stralen. Ik gebruik hem aan mijn neusvleugels om de roodheid weg te werken maar je kan hem ook gebruiken onder je ogen om de vermoeidheid te laten vervagen. Breng hem aan met het borsteltje en dop het daarna met je vingertoppen in de huid. Hou je niet van zware make-up op je gezicht? Gebruik dan niet te veel van deze highlighter, want deze voel je gemakkelijker zitten dan de foundation.

Stap 3: Soft Touch Bronzer

The must-have en mijn favoriet voor een zomerse teint die toch naturel blijft! De Soft Touch Bronzer geeft je meer kleur en een warme gloed. Breng aan met een poeder kwast en blend nog even uit naar buiten om een natuurlijk warm effect te bekomen.

Stap 4: F-OXY Mascara

De finishing touch met een mascara die zorgt voor méér volume, extra lengte en een verbeterende krul van je wimpers. Kies voor een bruine die weer zorgt voor een meer naturelle look.

Wat mij betreft 4 producten die je moet hebben in je make-up tas voor een egale teint! Shop deze natuurlijke zomerlook bij je dichtsbijzijnde apotheek of online op www.lescouleursdenoir.com

❤


Volg je me al op Instagram en Facebook ?
Schrijf je in per mail op www.2makes4.be en mis geen enkele post

Reacties

Populaire posts