Opening Padel TC KENTA

Zoals jullie ongetwijfeld al kunnen merken hebben op mijn Instagram, zijn we geregeld te vinden bij Tennisclub Kenta. Niet omdat we dit heel goed kunnen (ik toch alvast niet), maar wel omdat we tennis heel leuk vinden. En laat ons eerlijk zijn, het is toch de meest stijlvolle sport ooit! Ik had een instant crush op de leuke outfits, daar alleen voor wou ik graag leren spelen.

De meisjes volgen nu hun tweede jaar Multimove Tennis op zaterdag van 9u - 10u. Maroo is zo enthousiast dat ze graag op woensdag nog een extra les volgt van 14u - 15u. Naast hun gewone lessen, kan de jeugd ook deelnemen aan de
Kids Toer. Leuk om eens kennis te maken met een andere club en spelertjes (inschrijvingsgeld is max €3, duurtijd ongeveer 2u). Wie tijdens het seizoen deelgenomen heeft aan 3 of 5 Kids Toer tornooien (afhankelijk van jouw kleur) mag naar het Feest van Kastaar. Je mag er gratis deelnemen aan een leuke tennisdag en ontvangt een geschenk.

Nog op zoek naar een leuk kamp of stage voor in de vakantie? Check dan zeker eens de
tennisstages die je kan volgen bij TC KENTA.Op donderdag neem ik deel aan de intensieve maar kei-leuke Tennis Workout. Dit is een mix tussen 'Start to Tennis' & een gewone workout. Je kan dus lopen en springen verwachten maar ook tennis gerelateerde oefeningen de je skills testen. Ideaal voor beginners maar ook voor gevorderden. Om hier aan deel te nemen, hoef je geen lid van de club te zijn. Er word gewerkt met een 10-beurtenkaart systeem voor 60 EUR. Meedoen kan altijd op donderdag van 20u - 21u.

Wie toch nog een kleine drempel voelt om te starten met tennis, moet zeker Padel eens proberen. Momenteel de hipste sport in Spanje en hier ook super hard aan het groeien. Deze sport is een pak laagdrempeliger omdat het niveauverschil, dat meer aanwezig is in tennis, hier minder voelbaar is. Je hoeft geen lessen te volgen wat bij tennis toch iets moeilijker ligt en het is net dat tikkeltje intensiever waardoor je je ook bij koudere temperaturen op de kunstgrasondergrond kan warm houden. Padel is het surfen onder het tennis, het heeft iets rebels, waar plezier maken centraal staat!


Momenteel zijn er een 15-tal clubs in Vlaanderen die padel aanbieden, waaronder TC KENTA! De terreinen werden heel recentelijk aangelegd en zijn nu speelklaar. Iedereen is van harte welkom op de opening van de nieuwe padelcourts op donderdag 10 mei doorlopend van 10u - 17u met gratis initiatie padel, demowedstrijden, gratis animatie en springkasteel voor de kids!Kom zeker een kijkje nemen als je deze sport vrijblijvend wil proberen en geniet van food & drinks in spaans thema! Tennisclub Kenta kan je vinden in de Paddestraat 40 te Lede. Voor meer info kan je bellen op 0485/72 37 82 of mailen via info@tskenta.be

Reacties

Populaire posts