United Wardrobe

ZARA outfit ook gekocht via UW
Wie hoorde nog niet van United Wardrobe?
De grootste online tweedehands kleding markt van BelgiĆ« en Nederland. Laatste tijd heb ik er niet alleen veel spullen op gekocht maar ook verkocht! Hier vind je mijn pagina en kleerkast te koop aangeboden op United Wardrobe.

Wel opgelet, het is niet gratis! Je krijgt slechts 90% van de verkoopprijs uitbetaald en de verzendingskosten zijn ook voor jouw rekening (bij internationale verzending betaald de koper een compensatie van 5 EUR). Uiteraard stem je je prijs hier een beetje op af..

Bij het kopen van items worden er ook transactiekosten aangerekend. Geregeld zijn er actie's 24u kopen zonder het betalen van transactiekosten. Wil je dus deze kost vermijden hou zeker je mailbox in de gaten..

Het leukste vind ik dat je er voor een prikje soms high fashion items vind die overal al lang uitverkocht waren.. Hierbij de laatste stuks die ik kocht:

Al deze items kocht ik onder hun winkelprijs, allen nog in zeer goede staat. Nog een tip: vraag aan de verkoper om steeds te versturen met tracking, soms kan je pakje wel verloren geraken bij de post. Ik kreeg toen wel mijn geld terug maar als je het item echt wou compenseert dit uiteraard niet! Idem bij het versturen.. Sommige versturen in een enveloppe omdat dit goedkoper is, maar dan heb je geen enkele garantie dat het aankomt en kan je je geld ook niet terug eisen via UW. Als je een verzendticket online aanmaakt bij Bpost is dit ook goedkoper dan in het postkantoor dus reken bij je verkoopprijs steeds € 4,50 aan voor verzendingskosten en Voila !

Veel shopplezier op United Wardrobe

Reacties

Populaire posts