Zomershoot Filou & Friends

Gisteren genoten we van een fijne dag aan zee met zuiderse temperaturen, ik waande mij even op vakantie. Zoveel beter dan de usual monday blues.. We trokken richting Nieuwpoort omdat de mini's daar gevraagd werden voor een fotoshoot. Niet één van de minste want de nieuwe zomercollectie van Filou & Friends werd geshoot. #vreugdedansje

Filou is toch veruit één van ons favoriete kindermerken. De meisjes zijn helemaal gek op de leuke prints met wolkjes, diertjes, ballerina's.. noem maar op! Een Belgisch merk dat zoveel mogelijk zelf probeert te doen waardoor ze hun eigenheid behouden. De prints worden zelf ontworpen en maken de collectie telkens opnieuw herkenbaar, toch uniek. Zachte kleuren, comfortabele stoffen, sluitingen die afgestemd zijn op de leeftijd en een ballenbad in de winkel! De hemel op aarde voor kinderen.. Een leuke outfit kiezen terwijl je lekker kan spelen en weten dat je bij het afrekenen beloond wordt met een leuk tasje, een ballon in jouw favoriete kleur en lekkere snoepjes.

De shoot ging door om 13u30 op het strand maar omdat ze zo een lekker weertje gaven besloten we om s'ochtens al te vertrekken richting de kust. We gingen eerst even go-karten op de dijk, Beaufort kunst bewonderen op het strand en iets lekkers eten in de zon. Omdat de kinderen het zo naar hun zin hadden op het strand verliep de shoot zo vlug dat het er sneller opzat dan dat we gedacht hadden. Lekker ravotten in het zand, springen in het water, likken aan hun ijsje zorgde voor het nodige beeldmateriaal en kijken we super hard uit naar het resultaat!


Een sneak peak van de collectie die verkrijgbaar zal zijn in de winkels vanaf 18 mei
 

Reacties

Populaire posts