Wat na de papfles?

Zoals jullie reeds weten worden mijn meisjes binnenkort 4 jaar! #GrootFeest 
Niet te min dat ze steeds groter worden, drinken ze nog graag elke dag hun papfles in de ochtend en voor het slapen gaan. Gelukkig zijn we al enige tijd geleden zonder problemen overgeschakelt van groeimelk naar halfvolle melk en drinken ze gemakkelijk nog dagelijks 350 ml. Omdat ik toch vaak hoor van andere mama's dat hun kinderen geen melk meer drinken en dat een papfles slecht is voor de groei van de tandjes vroeg ik mij af hoe het bij jullie zit..

Drinken jullie kinderen nog melk? Volle of halfvolle melk?

Tot welke leeftijd dronken jullie kinderen uit een papfles?
Is dit echt zo slecht voor de tandjes zoals ze beweren?

Ik ben alvast lang op zoek geweest naar een alternatief en vond deze herbruikbare bekers van Nuby, maar vroeg mij af of deze wel goed zijn voor de tandjes?Nog mama's met tips?

Heel erg bedankt! XO Tina


Reacties

 1. Hier wou mijn zoontje rond 2 jaar geen papfles meer. Dan gewoon bekertje volle melk ‘s morgens en ‘s avonds bij boterham.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja hier ook nog maar wel nog uit de papfles, dus nu hebben we eindelijk een vervanger gevonden..

   Verwijderen
 2. Hier is ze juist 4 geworden en drinkt ze ook nog elke dag 2 flessen. Smorgens Soja-amandel met een schepje Nesquick en savonds Soja-banaan. Ik hoor graag jouw mening over welke flesjes je in de plaats neemt. Kan je ze opwarmen in de micro? Hier drinkt ze ze graag nog lauw.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts