Press Event Les Couleurs de Noir X Uriage

Les Couleurs de Noir en Uriage nodigen je uit voor een relaxerende avond met drinks, networking, nibbles & music.         Say What?!
Super enthousiast was ik bij het ontvangen van deze uitnodiging van mijn ultimate favorite make-up brand Les Couleurs de Noir dat hiervoor samenteamt met Uriage (ook niet van de minste). Pluspunt van de avond was dat ik de producten van Uriage beter leren kennen heb en genoten heb van een mama vrije avond in leuk gezelschap. Cocktails op een donderdagavond.. dat was een eeuwigheid geleden!
Wist je trouwens dat..

Les Couleurs de Noir is ontstaan vanuit de overtuiging dat elke vrouw recht heeft op schoonheids- en verzorgingsproducten, ook zij met een allergie. Het idee om een gamma te ontwikkelen gebaseerd op basis van een blacklist (een lijst van ingrediënten die wij niet wensen te gebruiken - van daar ook de naam Les Couleurs de "Noir"), was nieuw en revolutionair. Al de producten werden dan ook dermatologisch en oftalmologisch getest en goedgekeurd door dames met een gevoelige huid of allergie.


De avond begon rustig met een hapje en een drankje.. Even kennis maken met de dames en de nieuwe producten. Interviews en verdere info werden gegeven door Gaelle en Dries (oprichters van LCDN) die er bovendien prachtig uitzagen. Binnenkort brengen ze ook enkele nieuwe producten op de markt zoals een eyeliner, nieuwe oogpalletkleuren! #EXCITED. Nadien mocht ik in de stoel kruipen bij MUA Anneleen Vantomme voor een touch up. How perfect can an evening be? Een huidanalyse kon je ook laten maken bij Uriage. Bovendien was ik echt onder de indruk van de prachtige locatie die aangekleed was met kaarsjes, planten en bohemian vibes. In de tuin stond een boho tent met de meest uitnodigde zithoeken (lees: dekentjes, kaarsen en een ober die langskomt met lekkere hapjes). Gezelligheid tot de MAX! Dit zijn de soort avonden waar we over spreken als we een mama-vrij momentje willen..  
 
 
https://www.farmaline.be/apotheek/bestellen/uriage-xemose-creme-wasolie-pack/Net zoals ik de producten van LCDN al langer gebruik en hier ook zeer tevreden van ben, ken ik de verzorgingsproducten van Uriage ook al even.. Als kind had ik veel last van eczema en irritatie. Mijn meisjes hebben net hetzelfde probleem en krabben soms hun hele lijfje open hierdoor. Bij de apotheker raden ze mij toen Xémose aan, een vetinbrengende crème en reinigingsolie tegen irritatie. De voedende en beschermende crème verzacht het jeukerige gevoel dat aanleiding geeft tot krabben. Bovendien vinden ze het leuk om hen volledig zelf in te wrijven. Ik kende de naam dus wel al, maar was zeer benieuwd om andere producten uit hun breed gamma aan verzorginsproducten te leren kennen.

Het was zeker en vast een geslaagde avond en last but not least kregen we nog van elk product een goed gevulde goodie bag mee en een flesje cava.. zo blij hiermee! Het wenkbrauwpotlood dat ik zo graag wou zat ook in de tas inclusief een oogschaduwpallet, mascara en lippenstift. Van Uriage kregen we ook allerlei verzorgingsproducten mee die ik met veel plezier de komende weken zal testen. 
 

Bedankt Les Couleur de Noir & Uriage voor de fijne avond!

XO Tina


Reacties

Populaire posts