ACTIE Drums'n Dreams x Baby-Nest Vzw

Sinds augustus zijn we terug een belgische webshop rijker met toffe kinderkleding die een tikkeltje rock'n roll is, maar tegelijk ook dromerig en speels. Bij Drums'n Dreams vind je merken zoals Little Indians, Picnik, Liv+Lou en zoveel meer.. Vooral belangrijk is dat Eveline een collectie kiest die comfortabel zit voor de kinderen en onderhoudsvriendelijk is voor ons want mama's hebben inderdaad wel leukere dingen te doen dan strijken! Dit kan ik alleen maar toejuichen dus neem zeker een kijkje op haar brand nieuwe webshop en laat jullie volledig gaan.

December is een feestmaand… een maand vol cadeautjes, lekker eten en gezellige familiemomenten. Cadeautjes krijgen is geweldig… maar cadeautjes geven is pas fantastisch! Daarom organiseert Eveline van Drums'n Dreams een warme actie ten voordele van Baby-Nest zodat zij de gezinnen die het keihard nodig hebben kunnen ondersteunen en helpen waar nodig tijdens de mooiste periode van het jaar.

Deze Gentse organisatie zet zich dagelijks in voor (toekomstige) mama's en kinderen uit kwetsbare gezinnen van heel Oost-Vlaanderen. De organisatie wil hulp bieden aan ouders om zo hun kinderen alle kansen te geven. Dit gebeurt vooral door kosteloos materiële hulp aan te bieden, maar ook de daarbij horende adviezen. De spullen die Baby-Nest weggeeft, zijn steeds spullen die zij gekregen hebben van particuleren.. en daar komen jullie in beeld!


Op zaterdag 1 & 8 december opent ze haar deuren van de showroom in Evergem - Eindeken 21 voor een heuse inzamelactie ten voordele van Baby-nest vzw. Per stuk dat je binnen brengt (met een max van 5) krijg je een bonnetje van € 2,5 EUR om te besteden op de webshop.

We willen dan ook massaal jullie hulp inroepen om deel te nemen aan deze actie! Hebben jullie nog spullen liggen die kersverse ouders kunnen gebruiken zoals kinderkledij tot 8 jaar, schoentjes, bedjes, buggy's, speelgoed, zwangerschapskledij en dergerlijke?? Spring dan dit of volgend weekend zeker eens binnen om deze mooie actie te steunen zodat mama's hun baby kunnen verwelkomen in een warme, gelukkige omgeving want dit is toch het mooiste wat er is? Zoals we zelf reeds kunnen ervaren hebben betekend dit kleine wonder toch alles en zullen ze je daarom ook ongetwijfeld eeuwig dankbaar zijn voor dit gebaar!

Wie doet mee???

ALVAST EEN WELGEMEENDE DANKJEWEL !!!

Op zaterdag 1 december gaat in de Oude Dekenij de Kerst Pop Up door en kan je van 10h tot 22h bij ons in de showroom terecht. (Eindeken 21 - Evergem)
Op zaterdag 8 december openen we de deuren van de showroom van 14h tot 17h.


Wilt u vzw Baby-Nest steunen als één van de goede doelen van Music for Life 2018?
Via deze link kunt u uw actie registreren!                            

Reacties

Populaire posts