10 leuke tips voor in de kerstvakantie!

De kerstvakantie gaat bijna beginnen: berg die tablet en videospelletjes op en geniet van winterse qualitytime met het gezin. Hier zijn mijn top 10 activiteiten voor een geslaagde kerstvakantie:

1. Jungle Jump
Pop-up events voor kinderen met meer dan 35 springkastelen en attracties! Tickets in voorverkoop slechts 7 euro per dag, aan de kassa 8 euro!

2. JumpSky Trampolinepark

Op muren lopen onmogelijk? Bij JumpSky te Gent kan het wel! Met deze high performance trampolines spring je nog hoger waardoor je op een muur van 2m of zelfs 2.5m hoogte kan oplopen!

3. Kerstmagie

Zowel in de provincie Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen zal er dit jaar Kerstmagie te beleven zijn. De ideale familie-uitstap om helemaal in de kerstsfeer te komen en een unieke kans om het prachtige Vlaamse erfgoed van binnen te bewonderen.

4. Het Smurfenavontuur

Ontdek de magische wereld van de Smurfen in een decor, groter dan ware grootte, met een parcours vol adembenemende technologische snufjes. Het Smurfenavontuur loopt nog tot 19 januari in Paleis 2 - Expo Brussel.

5. Winter Efteling

Twinkelende lichtjes die je gids zijn door de Wereld vol Wonderen. Laat je leiden langs besneeuwde dennenbomen naar je favoriete sprookjes, betoverende attracties en sfeervolle pleinen met winters entertainment en warme lekkernijen.

6. China Light ZOO 2018

China Light ZOO schittert dit jaar zoals nooit tevoren van 30 november tot en met 13 januari 2019. Ze sluiten het verjaardagsjaar op indrukwekkende wijze af.

7. IJssculptuur

Naar jaarlijkse gewoonte strijkt het IJssculpturenfestival in de winter neer in Brugge. Dit jaar is het festival opgebouwd rond de figuurtjes van Wanagogo met Maya de Bij en Wickie de Viking als special guests.

8. De Grinch - Kinepolis

Ga tijdens de kerstvakantie De Grinch bekijken met het hele gezin in de cinema. Dit bekende kerstverhaal gaat over een mopperkont die van plan is om het kerstfeest te stelen, maar op andere gedachten wordt gebracht door het vrolijke meisje Cindy-Lou die juist dol is op kerst.

9. Winterwonderkasteel

Tijdens de kerstperiode toveren ze het Gravensteen weer om tot Winterwonderkasteel. Dit jaar kom je terecht in een spannend avontuur waarin Vikingen, een koning en een graaf de hoofdrol spelen. Ga genieten van prachtig versierde kerstbomen, grote vredevuren, gezellige sfeerverlichting en een ware Vikingsfeer. Nagenieten en opwarmen kan je in de Gravensteen winterbar.

10. Samson & Gert Kerstshow
Beleef met Samson & Gert een magische kerstvakantie met het hele gezin!
Ondertussen is het een echte klassieker geworden: tijdens de sfeervolle kerstvakantie met het hele gezin genieten van een uitstap naar de Samson & Gert Kerstshow in combinatie met Plopsaland De Panne.

Reacties

Populaire posts