Glitter Make-up

Geen beter excuus dan de feestdagen om voor wat glitter & glam te zorgen!
Dus bestelde ik een iets opvallendere make-up (totaal uit mijn comfort zone) om een poging te wagen voor de iets gesofisticeerde look. Ik ben even benieuwd als jullie naar het resultaat!

Dit 'chocolate shake' pallet van NYX sprak mij onmiddelijk aan door het hoge glam gehalte. Een goud-, roest-, beige- en chocoladebruine kleur met glitters lijkt mij perfect te combineren met mijn look voor de feestdagen. En slechts 13,99 EUR: een koopje!

https://www.asos.com/nyx-professional-makeup/nyx-professional-makeup-sprinkle-town-cream-glitter-palette-metallics/prd/10908586?clr=no-colour&SearchQuery=makeup%20glitter&gridcolumn=3&gridrow=1&gridsize=4&pge=1&pgesize=72&totalstyles=66

Deze metallic eyeliner bestelde ik zowel in het goud als zilver voor 9,99 EUR per stuk. Hoe ik deze juist ga gebruiken heb ik nog geen idee van maar ik vond deze te leuk om niet te bestellen!
Tips zijn altijd welkom..

https://www.asos.com/nyx-professional-makeup/nyx-professional-makeup-metallic-eyeliner/prd/9702960?ctaRef=my%20orders

Wat vinden jullie ervan? 

Reacties

Populaire posts