Little Guest en Samsonite gaan voortaan samen op reis!

De batterijen zijn opgeladen, de werkweek kan terug beginnen, maar wat hebben wij genoten van afgelopen weekend! Stralende zon en bovendien stond er heel wat op de agenda.. Zaterdag was het kindercarnval en zondag trokken we richting Brussel voor een event van Little Guest Collection in samenwerking met Samsonite in het prachtige hotel Amigo.

Little Guest Hotel Collection beschikt over een uitgebreide collectie met de beste kindvriendelijke hotels ter wereld waaronder het vijfsterrenhotel Amigo. Een absolute aanrader midden in het hartje van Brussel. Bovendien gaan Little Guest en Samsonite een samenwerking aan waardoor elk gezin dat zijn vakantie boekt bij Little Guest een Samsonite geschenk ontvangt. Bij een verblijf van 10 nachten ontvang je een dreamrider direct bij je thuis geleverd alvorens je op vakantie vertrekt.

We werden uitgenodigd om 12u30 voor de brunch in het bijhorende restaurant Bocconi. Eerst wat onwennig voor ons omdat we er niet hadden op gerekend dat dit zo een uitgebreide brunch ging zijn in een uitermaat chique restaurant met toch wel wat bekende gezichten zoals Tiany Kiriloff die net achter mij zat met haar gezin. TOP TOP TOP DUS! We werden vriendelijk begroet en in de watten gelegd door het personeel van het hotel.. Prosecco meneer? Een smoothie voor de kinderen? Een buffet om U tegen te zeggen waarbij sommige gerechten persoonlijk aan tafel werden bediend. Ik was toch een beetje onder de indruk. Had ik dit geweten was mijn outfit toch wat beter afgestemd geweest dan de casual sunday look. De mini's lieten het alvast niet aan hun hart komen en genoten vooral van het dessertbuffet, wel drie chocoladetaartjes speelde ze naar binnen! Na al dat lekkers was het tijd voor het echte werk..


Customize je eigen Samsonite dreamrider!


De mini's mochten hun eigen dreamrider kiezen uit de Samsonite collectie om helemaal te customizen naar hun eigen zin. De collectie bestaat uit een tijger, zebra, unicorn of bij.. allen even leuk! De dreamrider maakt het reizen voor de allerkleinste nog leuker doordat ze het kunnen gebruiken als eigen vervoersmiddel of de koffer gemakkelijk zelf kunnen verder trekken met een handige riem die voorzien is. De koffer heeft een volume van 25L en kan bij sommige luchtvaartmaatschappijen zelf meegenomen worden als handbagage. Mila ging voor de tijger en Maroo vond de zebra het allercoolst.

https://www.samsonite.be/nl/dream-rider-suitcase--zebra-zeno/109640-7258.html?cgid=9185#start=1&cgid=9185https://www.samsonite.be/nl/dream-rider-suitcase--tiger-toby/109640-7259.htmlhttps://www.samsonite.be/nl/dream-rider-suitcase--pony-polly/109640-7260.htmlhttps://www.samsonite.be/nl/dream-rider-suitcase--bee-betty/109640-7261.html
De tafel was voorzien van allerhande materialen om de koffer te pimpen met stickers, glitter, stiften, verf, parels, slingers en zelf ballonnen. Mijn meisjes waren helemaal in de wolken! Ze hingen hun koffer vol met stickers van unicorns, hartjes, alpaca's, bananen en uiteraard hun naam die ze zelf zochten tussen de letterstickers om hem helemaal toe te eigenen. Apetrots waren ze maar de workshop was nog niet afgelopen.. De kinderen konden eendjes verzamelen die verstopt waren in de ruimte om hun koffer met te vullen die later dan konden ingewisselt worden voor leuke cadeautjes. Fantastisch idee toch?

 

Aangezien mijn mini's nogal gek zijn op plastieken eendjes en al enkele gespot hadden bij het binnenkomen was dit gelukkig geen probleem voor hen. Ze hadden er reeds tientallen verzamelt alvorens ze begonnen waren met customizen waardoor ze natuurlijk als laatste nog aan tafel zaten. Ze kregen maar niet genoeg van de stickers en al het leuks op de tafel. De eendjes gingen we nadien ruilen voor nog enkele leuke goodies om hun koffer te vullen en zelf mama kreeg een leuke tas van Samsonite uit de Dumbo collectie. Helemaal tevreden gingen we naar huis met onderstaande buit..Zo fier als een gieter gingen ze op stap met hun koffer door Brussel. Het stappen ging goed vooruit met de koffer die vlotjes volgde, plezierig dat ze dit vonden en bekijks hadden ze ook natuurlijk.. Misschien moeten we de koffers nu wel altijd meepakken als extra motivatie wanneer het moet vooruit gaan. 😃

Bedankt aan Little Guest Collection, Samsonite, Hotel Amigo en Top Secret om ons te ontvangen. We hadden een hele fijn dag met de mini's op kop!


XO Tina

Reacties

Populaire posts