Tijd voor kleur!

De nieuwe folder van Bel&Bo ligt sinds vorige week in de winkel en roept luidkeels: TIJD VOOR KLEUR!! Iets wat iedereen kan gebruiken tijdens deze donkere winterdagen! Daarom brachten ze een collectie uit die ons al volop doet verlangen naar de zomer met felle kleuren, leuke prints en frisse quotes. Wij snelden alvast naar de winkel om een dosis kleur in te slaan!


Mijn meisjes mogen vaak gewoon zelf kiezen wat ze dragen, dus liet ik ze bij Bel&Bo ook terug hun gang gaan mits een kleine sturing.. Ze dragen absoluut niet graag meer hetzelfde, laat staan dat ze dezelfde smaak hebben. Ik vind het dan ook te gek dat je op zo een vroege leeftijd al zo sterk hun karakters ziet weerspiegelen in hun stijl door hen zelf te laten kiezen en ik kan dit alleen maar toejuichen!Maroo koos voor een stoere blauwe gewatteerde jas en een grijze jeans met glittersterren. Hoe kon het ook anders dat Mila ging voor de fuchsia gewatteerde jas gecombineerd met de leukste jeans ever: een lichtblauwe skinny unicorn jeans. De jeans zit op maat en is gemaakt van stretch zodoende je ze kan gebruiken als je comfy jeans voor eender welke activiteit. De jas zit ook op maat en is lekker warm en gemakkelijk zelf dicht te ritsen. Voor school is een label voorzien om hun naam in te noteren.
Moeder kon uiteraard niet achterblijven en ging voor iets dat al lang op het verlanglijstje stond: een oldskool regenjas. De jas is gevoerd dus warm genoeg en beschermd je tegen dit fijn Belgisch weertje. Ik vulde mijn kast ook verder aan met een super comfy jeans in stretch met een sportieve bies.

Check ook zeker de leopard motiefjes en de hippe sweaters met tekst. Twijfel je nog steeds? Momenteel kan je alle jeans kopen aan -20%. Hurry Hurry!

XO

Tina

Reacties

Populaire posts