Tweedehandsbeurs gezinsbond

De gezinsbond organiseert elk jaar verschillende tweedehandsbeurzen voor bruikbare baby- en kinderspullen. Met deze beurzen willen ze jonge gezinnen helpen om tegen een zacht prijsje een uitzet samen te stellen. En als verkoper krijg je zo nog iets terug van je oorspronkelijke investering. De toppers zijn babykleding, speelgoed en babyspullen. Je kan de data terug vinden op hun website.

Ik kocht op zo'n beurzen echt al topstukken voor een prikje dus echt wel een aanrader zowel als koper of verkoper. Omdat het rommelmarkt seizoen voor ons nog niet begonnen is (vanaf april tem september staan we op de rommelmarkt in Wetteren iedere zondag) besloot ik om de spullen van de mini's ook eens te verkopen op zo een tweedehandsbeurs van de gezindsbond.

Wie ge├»nteresseerd is in spulletjes van Mila & Maroo kan me vinden op 31 maart 2019 in het Gildenhuis te Wichelen van 13u30 tem 16u30. Momenteel dragen ze maatje 110 en hebben ze schoenmaat 26 dus alles wat kleiner is zal ik verkopen inclusief wat speelgoed en babyspullen.

Tot dan!

XO Tina

Reacties

Populaire posts