Maison Slash Family Rave Party @ Kruitfabriek Vilvoorde

EEN FAMILY RAVE WATTE?
Onder het motto: EAT. SLEEP. RAVE. REPEAT. Voor zover ik weet de vetste fuif aller tijden voor ouders en hun cool gang met knal goeie muziek waarop je thuis ook op zou losgehen. Denk hacken op Bonzai en shaken op de Spice Girls. Zelf een Yves De Ruyterke of Europe.. De 90's zijn volledig terug! Met oneindig veel activiteiten van extreem neon en fluo make-overs tot photobooths en gekladder met verf-toestanden. Een tattoo-ke zetten? Eten van bellen? Of liever gezellig gamen.. het kan hier allemaal! Willen mama en papa zich eens laten gaan zoals in de goeien ouwen tijd? Dan plak je je kind toch gewoon even tegen de muur. Samen met Pritt (ja, die van de plaklijm) zorgt Maison Slash voor de allergrappigste fotomuur ever: de plak-je-kind-eens-tegen-de-muur stand!
De derde editie van de zotste rave van het land met fluo shizzle en de zaligste retro sfeer ever vond vorig weekend plaats en wij waren uiteraard aanwezig! We arriveerden als aller-aller-eerste ravers veel te vroeg weliswaar maar we mochten binnen YES! We kregen ticket nummer 1 bij de vestiaire en we waren klaar om  de boel te verkennen. First stop: transformatie naar een echte nineties raver met aangepaste accesoires zoals neon armbandjes, kettingen, schoenveters, verf, tattoo'ke hier en daar, fluo make-up en dit alles helemaal GRATIS! Say What!? Cooler kan niet!Oorspronkelijk was het plan om te raven in Kompass Klub Gent maar omwille van de sluiting door de Gentse burgemeeste moest de organisatie 3 dagen voor het plaatsvinden van het event op zoek naar een nieuwe locatie. EEN KLEINE RAMP DUS!! Ze gingen op zoek naar een nieuwe locatie in het Gentse maar alles was zo goed als bezet. Niet groot genoeg, niet geschikt of uiteindelijk te duur. Bijna gooide ze de handdoek in de ring maar de aanhouder wint! Kwestie van even out of the box te denken en waarom het feest niet verhuizen naar de locatie van de allereerste editie?! Tot grote vreugde werd bevestigd dat de Family Rave Party kon doorgaan weliswaar in de Kruitfabriek te Vilvoorde. Voor ons helemaal geen probleem, ons landje is niet onoverkomelijk groot..

Het kostte de organisatie bloed, zweet en tranen om dit alles te laten doorgaan ondanks zij zelf het slachtoffer zijn door de sluiting. Het was dus onze plicht om dit feest te laten knallen en de organisatie dubbel en dik te steunen! Ze verzette hemel en aarde voor ieder die reeds een ticket kocht en er werd met iedereen rekening gehouden. Een bus werd ingelegd vanuit Gent, tickets konden geruild worden voor de volgende editie in Hasselt of je kon simpelweg je ticket annuleren zodat je geld werd terug gestort. Parents die kozen voor de laatste optie wil ik toch nog even meegeven dat Maison Slash een enthousiaste startup is die alle middelen inzet om de wereld meer #parentfriendly te maken. Het is jammer dat een afstand van uberhaupt 65 km het einde was voor jullie party pleasure! De 30 minuten langer in de auto waren het echt waard en Maison Slash zorgde na al hun inspanningen terug voor een FAN-TAS-TISCHE editie!De mini's gingen los op Kind van de duivel en jumpte de pannen van het dak op some oldskool Cherrymoon trax. Maroo was vooral te vinden aan de Game Mania stand en is sindsdien helemaal in de ban van gamen. Kennen jullie nog de coolste console ever?? De Super Nintendo was ook aanwezig en ik kon het niet laten om even jeugdsentiment op te halen en een raceke te winnen! Mila ging helemaal op in het beschilderen van een giga Range Rover met fluostiften. Dankzij Brantano werden hun schoenen gepimpt met fluo veters en allerhande pimpgear. Een reuzachtige wall of fame die moest beschildert worden met de zotste neon creaties zorgde ook voor dikke fun! Voor een klein hongerke was Little Chef aanwezig die zorgde voor gepimpte hotdogs waar je ketchup spoot met een pistool, croques op een stokje, popcorn met een verrassing en eetbare bellen (lees: zoals zeepbellen maar dan eetbaar die je moet vangen met je mond). Gewoon de max!

Hebben jullie na het lezen van al dit leuks zoiets van: Wij willen ook naar zo een te gekke rave?? Dit kan! De volgende editie vindt plaats op 20 oktober in de Versuz te Hasselt. Tickets kan je alvast
hier bestellen. Vanaf 4 jaar (tot een jaar of 12) is het voor jouw kinderen het tofste om mee een stapje in de wereld te zetten. Gehoorbescherming is voorzien voor de allerkleinste.

Tot de volgende edite mss? LET'S RAVE ON TOGETHER!

XO Tina


Reacties

Populaire posts