Mini-Me Style


Je zag het al geregeld voorbijkomen op mijn Insta-feed, mijn girls en ik in matching outfits. De laatste jaren is het helemaal hot om jezelf in een identieke outfit als je prinsesje te toveren dus kreeg ik geregeld de vraag waar ik deze mini-me outfits kocht. Vaak kwam ik toevallig iets tegen dat ik al in mijn kleerkast hangen had of kocht ik gewoon de grootste maat uit de kindercollectie..

H&M maakt het ons voor deze zomer een pak gemakkelijker. Sinds vandaag kan je hun zeer betaalbare Mini-Me collectie shoppen online en in de winkels. De hashtag #twinningiswinning is hier wel degelijk op zijn plaats..

Vrolijke jumpsuits en jurken met tropische printjes: alles is op en top zomer. Zowel de jurkjes als de jumpsuits en de topjes zitten lekker wijd zoals ik het graag heb!  Mijn favoriete stuk? Check my closet of deze van de mini's om te zien welk stuk ik kocht.


Reacties

Populaire posts