50 jaar Tiffanys

Tiffanys bestaat 50 jaar en dat werd uitbundig gevierd. Nathalie en Philip, zus en broer, groeiden in de jaren ‘80 op in de coulissen van de modezaak van hun ouders. Ze kregen mode en persoonlijkheid mee met de paplepel. Ondertussen staan ze aan het hoofd van het familiebedrijf en telt het 14 multibrand stores in Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Ze geloven in de kracht van combinaties en laten je kiezen uit een brede waaier van merken zoals Essentiel Antwerp, Baum und Pferdgarten, Fabienne Chapot, Grace & Mila, Maison Scotch, Kocca, Selected, Imperial, Julia June... Toevallig al mijn favorieten merken. Ik schuimde dan ook geregeld al hun webshop af op zoek naar een nieuwe outfit, nooit eerder stelde ze mij teleur! Tot grote ergernis van mijn wederhelft weliswaar.. Voor de mannen is het daar anders ook wel leuk shoppen: tijdens het wachten kunnen ze rustig genieten van een drankje in de voorziene lounge. Stylistes helpen je met kiezen, advies of de kledij terug in de rekken te hangen. Je hebt je wederhelft niet meer nodig voor die oprechte mening die we soms nodig hebben tijdens het passen. Vraag zeker in de zaak te Sint-Niklaas eens naar Mieke, persoonlijk mijn favoriete styliste.

Voor hun vijftig jaar bestaan werden vijftig trouwe fans in de spotlights gezet in het jubileum-magazine. Super enthousiast was ik te lezen dat ik een ambassadrice mocht zijn voor mijn favoriete winkel! We werden verwend met haar & make-up, food & drinks en mochten voor de gevoelige lens. Om af te sluiten kregen we nog een goodie-bag en tegoedbon. FAN-TAS-TISCH toch, ik heb mij volledig laten gaan waarvoor hartelijk dank Nathalie & Philip! Dit maakt Tiffanys tot de zaak waar je je thuis voelt en geapprecieerd wordt als klant.

Ik kijk al vol spanning uit naar het magazine, hier alvast een preview van de shoot:
 

 Reacties

Populaire posts