Bel & Bo - Nina Collectie

Bye zomer, hallo herfst. Klaar voor een nieuwe garderobe? En zijn jullie ook helemaal wild van dierenprints? Haast jullie dan naar Bel&Bo voor de Nina collectie die sinds vandaag in de winkels ligt. Ook online beschikbaar op www.bel-bo.be.


Mijn favoriet zijn de cozy winterjassen in velvet, te verkrijgen in bruin en blauw. Hoe hip zijn deze? Velvet is ook dit jaar helemaal terug. Ik combineerde de jas met een fluffy zwarte trui met een okergeel detail en een glimmende zwarte skinny broek. Bij Bel&Bo vond ik ook de allercoolste sneakers met tijgerprint. Deze zitten super comfy en je hoeft ze niet te knopen vanwege het inschuifmodel HAN-DIG!

#PHOTOFAIL

Voeg instant warmte toe aan je look met de trendkleur van deze herfst: pittig okergeel. Bij Bel&Bo spelen ze dit seizoen met contrast. Combineer een sportieve broek met een elegante blouse: trendy en super comfortabel. De sneaker blijft ook een hit die je kan dragen onder alles. TIP: Probeer grijs en okergeel te combineren voor een leuk resultaat.





Mijn favoriete Bel&Bo store is deze in Wetteren met één voor één toffe verkoopsters. Je wordt altijd vriendelijk begroet bij het binnenkomen en ze helpen je graag bij het vinden van de perfecte outfit. Heb je toch liever een maatje groter, vraag het hen gerust. Na het passen hangen ze zelf alles voor jou terug.


Ik paste nog enkele andere looks die ik vond in de winkel. Veel te gekke blazers, zachte stoffen, dierenprints en leuke details. Voor ieder wat wils van maat 34 tot 52. De broeken van Bel&Bo zijn zeker een aanrader, lekker stretch voor een comfy feeling!







Nog een laatste tip: neem eens een kijkje bij de nachtkledij. Je vindt er heel leuke pyjamas waar vaak ook een matchy matchy modelletje te vinden is bij de kinderen. Deze hippe mama was ondertussen ook aan het passen met haar dochters, hoe cool is dit!

Reacties

Populaire posts