Found myself a new hobby

 

Om de tijd wat te doden in tijden van corona zocht ik iets leuks om te doen met de mini's tijdens de lockdown. Met dit prachtig weer leek het mij super leuk om wat jeugdsentiment boven te halen.. en hoe kan je dat beter dan lekker rolschaatsen in het straat, deden we dat allemaal niet in onze kinderjaren? Ik herinner mij dat ik daar vrij goed in was dus leek het mij een goed idee, alleen moest ik nog op zoek naar een nieuw paar want mijn oude rollerblades waren al lang verloren gegaan met de jaren...  

Ik kwam terecht bij Schoenen Verduyn schoenen waar ze enkele toffe exemplaren verkochten van het merk Impala: kwaliteit dat er bovendien nog hip uitziet. Na twee dagen werden ze reeds geleverd en konden we een testritje maken.. Met de jaren zijn de skills toch wat verloren gegaan of is zo een oldskool exemplaar toch moeilijker dan inlineskates? Maar goed het blijft dikke fun, een echte aanrader dus!

Verzorg jullie goed! XO Tina

Reacties

Populaire posts