Little Chef Receptenboek: mijn eerste aperitiefhapjes

Met als motto: je bent nooit te klein om te leren koken! Lilliputiens is terug met een fantastisch concept waar ze 12 eenvoudige recepten gebundeld hebben in een praktisch en mooi kookboek. Kleine chef-koks kunnen in gezelschap van een grote hulpkok originele en verrassende aperitiefhapjes bereiden om duimen en vingers van af te likken! Tapenade, wrap, spiesjes.. aperotime! Ze brachten eerder al het receptenboek: mijn eerste dessertjes uit die we ook in huis hebben en waar de kinderen al veel plezier aan gehad hebben. We deden toen ook een workshop, check hiervoor mijn eerdere blogpost.

Kinderen vanaf 4 jaar kunnen met dit boek goed meehelpen met het maken van de lekkerste aperitiefhapjes aan de hand van de overzichtelijke presentatie en de duidelijke pictogrammen. Elk recept bestaat uit een eenvoudig stappenplan, ge├»llustreerd met handige tekeningen. Deze duiden de baktijd aan en geven het keukengerei en de ingredi├źnten weer zodat je kind zelf alles kan klaarnemen. De koksmutsen vertellen wat de kleine chef-kok alleen kan en waar hij wat extra hulp van de grote hulpkok nodig heeft. Elke pagina van het receptenboek is gedrukt op stevig papier en geplastificeerd, zo kan het tegen vet- en drankvlekken! Ze worden samgehouden met een spiraal zodat je het boek mooi open kan leggen.

Wij maakte de guacamole van Jack in 8 eenvoudige stappen:


Het boek kan je kopen voor slechts € 14,99 online of in de winkel.
https://www.speelgoedkiki.be/thema-s/little-chef/kookboek-aperitiefhapjes-voor-kinderen?utm_source=GoogleShopping&utm_medium=cpc&utm_campaign=Thema's%2FLittle%20Chef&gclid=Cj0KCQiA28nfBRCDARIsANc5BFCJ1UIEoJOt3RMOltqaq13S85wzXWVEhfXkaepquDfn57YDNthDlSQaAkFSEALw_wcB

Smakelijk kleine chefs!
XO Tina

Reacties

Populaire posts